''Нашата подписка продължава да събира нови последователи, над 950 имаме

...
''Нашата подписка продължава да събира нови последователи, над 950 имаме
Коментари Харесай

Кедъра: Да не би Пеевски, Доган, Борисов и Кошлуков да имат нотариален акт за БНТ?

''Нашата подписка продължава да събира нови почитатели, над 950 имаме към този момент. Може би до края на седмицата ще се появят още повече. Ще се опитаме да сезираме Съвет за електронни медии и Комисията по просвета и медии в Народното събрание. Опитваме се втора вечер да организираме митинг пред Българска национална телевизия, който да провокира нашите сътрудници вътре да провиснал душата си и да излязат самоуверено, да схванат, че този митинг е за тях, а не тъй като ние сме реваншисти и желаеме да се върнем на бял кон в малкия екран. Така най-малко счита Кошлуков, който ни упрекна в две изявленията, че не сме задоволително кадърни да си намерим работа на друго място''. Това съобщи в предаването ''ЕвроДикоФ'', излъчващо се по ТВ Евроком, спортният публицист Камен Алипиев-Кедъра. Думите му са във връзка протестните дейности против генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, на който мнозина общественици желаят оставката.

Алипиев бе безапелационен, че желае Българска национална телевизия да е свободна, без хора, които се тормозят за работата си. ''Надявам се хората да вървят по-често пред Българска национална телевизия. През 2013 година минаваха пред Българска национална телевизия, с цел да ръкопляскат, а не да желаят оставка. Палачинката се обърна, къса ми се сърцето. Аз стоях толкоз години там, тъй като имах възприятието, че извършвам задача, правех нещо, което ми е на сърце. Много хора, които са фактор в българското общество поддържаха тази подписка'', съобщи Кедъра.

" Махането на хора като мен, Мария Стоянова, Горан Благоев, Марио Гаврилов, Боряна Пунчева и доста други, това са сигнали към хората вътре - в случай че не слушате и си позволявате да говорите доста, ще се случи същото и на вас. Ние желаеме смелостта, позицията на нашите сътрудници, да бъде показвана по някакъв метод и имаме кардинални условия, които цялото общество би трябвало да има към националната медия ", разяснява Камен Алипиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР