''БСП подкрепя падането на мерките. От самото начало искахме един

...
''БСП подкрепя падането на мерките. От самото начало искахме един
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин разкритикува икономическите мерки на правителството

''БСП поддържа рухването на ограниченията. От самото начало искахме един по-ясен проект по кое време и по какъв начин става това. В огромна степен имаше неустановеност кое след кое следва'', това съобщи в предаването ''Панорама'', излъчващо се по Българска национална телевизия, националният представител от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин. В Народното събрание той извършва ролята и на зам.-председател.

Вигенин счита, че държавното управление е взело бързо здравните ограничения, което е дало резултат. По отношение на социално-икономическите ограничения, обаче, съгласно него държавно управление е останало дебитор на хората. ''Управляващите не направиха задоволително парите да стигнат при хората навреме'', означи социалистът.

''Бихме желали да забележим ограничения, които да погледнат и малко напред в бъдещето. Това, което не успяхме да създадем в границите на тези 2-3 месеца, е да подготвим и здравната система, да подготвим и хората за това, което би могло да се случи по-късно наесен, в случай че има растеж на заболелите. И, несъмнено, още по-важно е да подготвим стопанската система и обществото за възможна втора вълна и въобще за случаи, сходни на този'', счита Кристиан Вигенин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР