''Ако трябва да бъда откровен, ние сме доста далеч от

...
''Ако трябва да бъда откровен, ние сме доста далеч от
Коментари Харесай

Проф. д-р Коста Костов: Политиците се държат така, сякаш нас гражданите ни няма

''Ако би трябвало да бъда прям, ние сме много надалеч от това равнище, което бих желал да бъдем в медицината. Предпочитам да сложа диагноза на цялото общество. Тази диагноза ще е диагноза и на медицината ни. Нашите добродетели в действителност са в една обстановка на деградация, тъй като нашата реципрочност в обществото, взаимното ни битие в общественост, което е поръчител на нашите добродетели, в действителност е в криза'', това съобщи проф. доктор Коста Костов в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

''Проблемът на нашето общество е, че не успяхме да отвоюваме свободата си. Тя ни беше дадена безплатно. Живеем в една лъжесвобода. Мисля, че ни липсва онази монолитна интелектуална общественост, която може да бъде поръчител на нашите добродетели. От персони ние се смъкваме до индивида. Той, индивидът, е най-близо до животното.

Алчността стига до рамките, в които ние ѝ разрешаваме. Политиците се държат по този начин, като че ли нас жителите ни няма. Не имам вяра в конспирации, а в това, че след измененията България попадна в неверни ръце'', съобщи ще проф доктор Коста Костов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР