''''При цялата потентност на Бойко'' тази жена вероятно го посещава

...
''''При цялата потентност на Бойко'' тази жена вероятно го посещава
Коментари Харесай

Хаджигенов към Сашо Диков: Ти имаш ли кюлчета до леглото като водиш млади мацки?

''''При цялата потентност на Бойко'' тази жена евентуално го посещава много постоянно. Всичко това са алабализми. Потентността на премиера е ''Пунта Мара''. Ти имаш ли кюлчета до леглото като водиш млади мацки?'', подобен въпрос насочи адв. Николай Хаджигенов към Сашо Диков в подтекста на кюлчетата до леглото на премиера Бойко Борисов. Диков, естествено, даде негативен отговор.

Според юриста Борисов компенсира неналичието на мъжка потентност с кюлчета злато до своето легло.

Адвокатът бе посетител в ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком, като компания му вършиха и другите двамата от ''Отровното трио'' - Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков.

''Правим революционни комитети. Готвим се войната да продължава с други средства. Революцията изисква жертви'', отговори адв. Хаджигенов на въпрос а водещия какво прави ''Триото'' сега.

''Преди две седмици с нас се свързва ОЛАФ, помолиха ни да им изпратим доказателства за кражба на евросредства в България. Изпратихме им и наши данни, и следствия на ''Биволъ'''', сподели юристът.

''Партията на Слави Трифонов, Мая Манолова и обединението ''Демократична България'' ще влязат в идващия парламент. Другото е ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Стига с тази идеологическа непорочност. Реалността е това. След като действителността е такава, ние би трябвало и ще работим с това, с цел да премахнем хунтата'', съобщи още адв. Николай Хаджигенов.

Цялото присъединяване в ''ЕвроДикоФ'' на адв. Хаджигенов и другите двама от ''Отровното трио'' можете да гледате след 2:16:37 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР