38 катастрофи, 22 от които тежки, са станали на пътя

...
38 катастрофи, 22 от които тежки, са станали на пътя
Коментари Харесай

Каква е причината за катастрофата с Атанас Атанасов

38 произшествия, 22 от които тежки, са станали на пътя Русе-Бяла през 2022 година При тези ПТП-а е имало 25 ранени и 8 починали. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България ” старши контрольор Стилян Станев от „ Пътна полиция ”.   

В понеделник на тази права катастрофира и автомобилът на съпредседателя на „ Демократична България ” Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има. Депутатът не е потърпевш съществено.

„ Причината за случая е неспазена отдалеченост. Пътни служащи са косели тревата в сервитута на пътя, поради което е бил въведен пропускателен режим в сектора. През лятото на 2022 година взаимно с АПИ  беше направено обширно проучване на правата. Беше открито, че тук-там се постанова смяна на организацията на придвижването и слагане на ограничаващи детайли, които да пречат на влизането в насрещното платно. Тези системи би трябвало да бъдат сложени на рискови места, с цел да няма неправилни изпреварвания. Искането е подадено към стопанина на пътя, само че към момента няма позволение ”, сподели още Станев.

По думите на пътния специалист Свилен Костадинов пътят е извънредно претрупан. Едни от главните дефекти на правата са наклоните, изкачванията и острите завои.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР