38-годишният мъж от Добри дял, който завърза изгората си –

...
38-годишният мъж от Добри дял, който завърза изгората си –
Коментари Харесай

Стана ясно защо гурбетчията Яшар овърза младото си гадже с тиксо в дома си и избяга!

38-годишният мъж от Добри дял, който завърза изгората си – 21-годишната Антоанета, с тиксо за леглото в дома си, с цел да не избяга, се прибрал неотдавна от гурбет в Холандия. Галантният ухажор завел младата жена в къщата си в лясковското село.

Двамата се черпили, само че по-късно Антоанета му споделила, че повече няма да се вижда с него, тъй като е женен и има две деца.

Мъжът се ядосал и решил да принуди изгората си да не избяга от него. Яшар овързал дамата с тиксо към леглото и разпънал ръцете й на кръст, поставил тиксо и на устатата й. После липсващ, само че евентуално е имал желание да се върне по-късно, написа „ Борба”.

През това време похитената жена съумяла да смъкна тиксото от устата си и почнала да крещи за помощ. Викът й бил чут от съседи в селото, които се обадили на тел. 112 към 21 часа в четвъртък. Антоанета била развързана, била й оказала здравна помощ и следи от принуждение и побой не били открити. Тя разказала какво тъкмо се случило и по какъв начин отказала връзка на Яшар.

Веднага полицията в Горна Оряховица тръгнала по дирите на мъжа, само че той не бил открит. Предполага се, че още като се разчуло за издирването, той е минал Дунав мост и е дошъл в Холандия. Там било неговото семейство и част от роднините му. С Антоанета имали връзка от известно време, тя също била на гурбет, само че не знаела, че нейният любовник е женен и има деца. След като схванала, тя решила да постави завършек на връзката, само че влюбеният Ромео не бил склонен.

По време на срещата им в четвъртък Яшар подарил скъпи движимости на обичаната си, само че тя отново не склонила да продължат техните интимни връзки.

38-годишният любовчия е разгласен за търсене.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР