38-годишната Наталия Нальотова от Тутаева, Ярославска област, открила в гаража

...
38-годишната Наталия Нальотова от Тутаева, Ярославска област, открила в гаража
Коментари Харесай

Съкрушена: Наталия отвори семейния гараж и откри мъртви мъжа си и разголената му любовница

38-годишната Наталия Нальотова от Тутаева, Ярославска област, разкрила в гаража телата на брачна половинка си и неговата държанка, които се задушили от автомобилни газове. До този миг даже не подозирала за изневярата на  съпруга си, написа Daily Mail, представен от Блиц.

Шофьорът на камиона Денис Нальотов постоянно се застоявал в гаража, а брачната половинка му Наталия била сигурна, че той е ангажиран да ремонтира колата. На 21 януари обаче мъжът не се върнал за вечеря. Съпругата му отишла да види какво прави още в гаража. И тук я очаквал двоен шок - тя научила за гибелта на брачна половинка си и за неговата невярност. 

До тялото на Денис Нальотов лежала разголена Альона Иванова, омъжена и с деца 30-годишна зъболекарка. Както станало ясно, прелюбодейците постоянно употребявали гаража за интимните си срещи, само че този път запалили колата, с цел да се сгреят. 

Идеята им се оказала съдбовна. И Денис, и Альона се задушили от отровните газове. Той оставя сирак 14-годишен наследник, а тя - две дребни дечица. 

В момента полицията проверява гибелта на любовниците. Най-вероятно тя ще ще бъде приета за трагичен случай, защото при аутопсията не са открити следи от принуждение.

" Това е ужасяващ удар за Наталия - да загубиш брачна половинка си по този метод. Тя не подозираше нищо ", споделя другарка на младата вдовица. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР