38-годишната Кимбърли ражда дъщеря си преди две години без никога

...
38-годишната Кимбърли ражда дъщеря си преди две години без никога
Коментари Харесай

Раждането от жени, които никога не са били с мъж, става все по-популярно

38-годишната Кимбърли ражда щерка си преди две години без в никакъв случай през живота си да е правила секс.

Тя е учителка в Уелс. Имала е няколко връзки с мъже, само че нормално са се разпадали сега, в който се стигне до сексуален контакт. Причината е, че тя желае да изгуби девствеността си със брачен партньор, написа. Желанието ѝ не е подбудено от набожност, а от опита на нейната майка и сестра, при които нещата са се случило по този метод и се радват на щастливи фамилни връзки.

Давам си сметка, че в днешно време това е сантиментална позиция към живота, само че от ранна детска възраст осъзнавах, че в случай че желая да върша секс и да имам деца, то ще е с човек, за който ще съм омъжена, споделя Кимбърли пред “Дейли мейл”. Затова, когато минава 20 година и към момента не е била интимна с никого, стартира да усеща, че се проваля. Най-дългите ѝ връзки са били на 22- и 32-годишна възраст с артист и преподавател. Продължават няколко месеца, през които тя ловко заобикаля обстановки да остават уединено с приспиване, защото се притеснява, че в случай че разкрие своята визия за полов живот, няма вярно да бъде разбрана, тъй като не дава отговор на всеобщата.

“Не осъждам другите хора за това, че имат доста полови връзки. Те могат да вършат каквото желаят с телата си. Не чакам и сътрудник, който също като мен да е непорочен. Ако е имал предходни полови контакти, не би ме претиснило, тъй като тъкмо това постоянно съм желала и за себе си”, изяснява учителката. Освен това тя мечтае за деца, откогато се помни, и усеща, че биологичният ѝ часовник тиктака. След като не съумява да откри подобаващ сътрудник, с който да сътвори семейство, стартира да се тормози, че животът ѝ не върви, както е възнамерявала.

Насочва се към терапевти на хора, изпаднали в сходно на нейното състояние, и по този начин съумява да разбере, че то не би трябвало да е мотив за позор или отвод от деца, защото репродуктивната медицина към този момент е задоволително напреднала, с цел да може да обезпечи завещание на хора, които в никакъв случай не са правили секс.

“Не можех да понеса мисълта да прекарам целия си живот, без да сбъдна фантазията си да имам бебе, и с помощта на тези съвещания осъзнах, че не е належащо да се насилваш да си полово деен или да имаш мъж, с цел да се случи това”, спомня си Кимбърли. Насочена е към частна клиника за репродуктивна медицина, защото английското публично опазване на здравето финансира инсеминации и инвитро процедури единствено на двойки, които в продължение на две години са правили деен секс без предотвратяване и не се е получило зачеване – принцип, който се съблюдава в множеството страни.

За учителката е изненадващо, само че до известна степен и успокояващо да научи в здравното заведение, че от ден на ден дами като нея раждат бебета. Даже към този момент има специфични обществени групи и общества, наричащи се “горди девици”, в които неправещи секс дами си оказват помощ с информация при проблеми или пък просто си поддържат връзка със сродни души. От лекарите в клиниката Кимбърли схваща, че съществуват и фамилни двойки, които по медицински аргументи не реализират сексуален контакт и те също стават щастливи родители.

Така на 33-годишна възраст тя прави първата си решителна крачка към майчинството. Избира посредством Европейската банка за сперма донор в Дания.

Спира се на бял американец с сходна на нейната коса и сини очи, образован и изобретателен. Плаща 1700 паунда за два флакона с негова сперма, която да бъде вкарана в нея по време на естествена овулация. Процедурата се назовава инсеминация и по принцип не е прекомерно мъчителна за дами, които са полово дейни. Но не по този начин стоят нещата при девствените. Затова ѝ оферират анестезия в клиниката, която тя отхвърля. “Избрах да съм в схващане, тъй като не желаех да пропусна зачеването на моето дете, само че това беше огромна неточност, защото се оказа едно от най-травмиращите прекарвания в живота ми.

Използваха спекулум, с цел да отворят влагалището ѝ, преди да вкарат катетър за снабдяване на сперматозоиди в матката, които да срещнат чакащата яйцеклетка. Това беше толкоз непосилен развой, че плаках, само че една прелестна здравна сестра ми подсушаваше очите и ми държеше ръката. За мен тя беше като част от моя живот в този момент”, разкрива Кимбърли. За злощастие, процедурата е несполучлива, както и втората. Лекарите ѝ предлагат да се насочи към инвитро, при което яйцеклетките се изваждат от нейното тяло, оплождат се в лабораторни условия и тези от тях, които се развиват в ембрион, се връщат назад. Така че тя поръчва още един флакон със сперма от същия донор за 850 паунда и този път приема да е под анестезия.

“Обясниха ми, че моята последна реакция на болежка се свежда до това, че съм девствена. Психологически, както и физически не бях привикнала с каквато и да е активност там долу”, изяснява учителката. Тя има два отлично разрастващи се ембриона, само че лекарите я поучават да вграждат единствено един от тях освен тъй като износването и раждането на две деца крие опасности, а тъй като и гледането им е мъчно от самичък човек. Кимбърли приема техните причини и изключително след дългата и мъчителна поява на нейната щерка счита, че това е било най-разумното. Раждането продължава 16 часа и в последна сметка се стига до интервенция, само че когато акушерката ѝ подава дребната Скарлет, тя си дава сметка, че към този момент познава и обича доста дребното момиченце в ръцете си. “Разбира се, не беше напълно сантименталната идея, която си бях начертала за живота - с мъж и дете в него, към момента усещам, че не е обикновено да не съм правила секс, и не желая да умра, без да знам какво е, само че появяването на бебето изцяло промени нещата”, признава учителката.

По думите ѝ нейният избор е бил огромно облекчение и за родителите ѝ, които се тревожели, че ще се омъжи за неверен човек единствено тъй като желае дете. Самата Скарлет също към този момент знае, че е родена по невероятен метод, дори един път споделила в детската градина, че има “мама и донор”. Когато порасне задоволително, Кимбърли счита да ѝ показа и че е девствена, в случай че това към момента е по този начин.

Евентуална щастлива връзка със брачен партньор би била черешката на тортата за нея, само че горещото предпочитание да го търси към този момент не е толкоз мощно след специфичното място на щерка ѝ в нейния живот. А и е основала другарска среда за поддръжка от други “горди девици” с деца или пък по-възрастни дами, които не са имали нейния късмет да избират и просто са се отдали на несъответствуващи сътрудници, с цел да имат бебе. Кимбърли признава, че пътят ѝ не е лек. Платила е за процедури 16 000 паунда, а и самотното родителство е много огромно тестване, само че пък и в никакъв случай не е била по-щастлива.

Късната загуба на непорочност към този момент не се счита за срамна

Сексуалната гражданска война значително промени държанието и мисленето във връзка с подобаващото време човек да изгуби своята непорочност. В резултат това взе да се случва все по-рано, а целомъдрието се трансформира в запазена марка единствено за извънредно религиозните хора. И в случай че по някаква друга причина не си правил секс, взе дори да се счита за не напълно обикновено.

Социалните мрежи обаче доста трансформираха това, защото разрешиха на бранителите на целомъдрието преди брака да пазят своите разбирания. По този метод гласът им стана по- понятен и одобряван и от обичайните медии.

Преди години четири 29-годишни канадски девици се трансфораха в същинска сензация, откакто започнаха да водят блог за положителните страни на целомъдрието преди брака. Те обясниха, че са се решили на това предизвикателство, откакто им омръзнало да ги смятат за дефектни.

“Живеем в общество, което се прекланя пред секса, където той е стока и се продава. Ние считаме, че не сме за обмен и се гордеем от това. Нащата група желае да се трансформира в нещо като мажоретки на всички девственици, които желаят да останат такива преди брака”, изясни фотографката Лайла Марциали.

Позицията им се видя доста забавна и те получиха предложения от някои популарни телевизионни стратегии в Канада и Съединени американски щати, с цел да я показват.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР