38-годишната Хедър Джонсън е успешен модел с големи размери с

...
38-годишната Хедър Джонсън е успешен модел с големи размери с
Коментари Харесай

Рядка болест мъчи Хедър! Гладува от 6-годишна, възпълна е, но светът полудя по нея СНИМКИ 18+

38-годишната Хедър Джонсън е сполучлив модел с огромни размери с необикновена фигура и нейният Instagram е цялостен със фотоси в разкриващи тоалети и долни дрехи.

Въпреки това, по-рано майката на четири деца се тормозила да разгласява фотоси, считайки се за прекомерно дебела и грозна. Хедър се бори с наднорменото тегло от шестгодишна - работела със експерти и била на диети, само че килограмите непрестанно наддавали.



В резултат на това на 30-годишна възраст младата майка доближи оптималното си тегло от 193 кг. Лекарите сигнализираха и направиха интервенция за понижаване на стомаха на момичето.

Това донесе добър резултат - Хедър отслабна до 130 кг, а по-късно тежестта не се помръдна. Освен това тя необичайно се натрупва по бедрата, краката и задните елементи, трансформирайки Хедър в подигравка, написа Daily Mail.



Млада майка инцидентно се натъкна на бодипозитивна блогърка в Instagram, която споделя за диагнозата си - липедем. С него мастната тъкан се натрупва неестествено в ръцете и долната част на тялото. И тогава Хедър осъзнала, че непотребното й тегло въобще не е от сладкиши. Пълните крайници на дамата били доста подути и чувствителни, било невероятно да се допре до тях - незабавно боляло и се появявали синини. Решавайки, че няма какво да се направи за заболяването й, Хедър се трансформирала в модел с огромен размер и няколко организации незабавно се заинтересували от нея.

"Бях извънредно щастлива, когато разбрах за моята диагноза. Преди това си мислех, че съм просто неестествена и странна, само че в този момент положението ми получи име, има причина. Разбрах, че би трябвало да се приема, тъй като по какъв начин можеш да ме обичаш, в случай че аз не обичам себе си? И в този момент желая да покажа на всички девойки с тази диагноза, че можем да бъдем красиви - животът не е приключил, " споделя Хедър.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР