38-годишната българка Десислава К. е родила здраво момче по време

...
38-годишната българка Десислава К. е родила здраво момче по време
Коментари Харесай

Самолет на "Луфтханза" кацна с пътник повече на борда - новородения Николай

38-годишната българка Десислава К. е родила крепко момче по време на полет на самолетната компания " Луфтханза (Lufthansa) над Атлантическия океан. Детето се е родило в 12.37 часа (10.37 UTC) на 26 юли. И майката, и бебето Николай са добре, оповестиха от авиопревозвача през днешния ден.

А мястото на раждане: височината на полета по това време над Северния Атлантик е 39 000 фута (около 11 800 метра) при 49 градуса северна географска широчина и 21 градуса западна географска дължина.

" На 26 юли полетът на Lufthansa LH543 от Богота до Франкфурт несъмнено беше друг както за пасажери (191 на брой), по този начин и за екипаж (13 души) ", написа в известието.

По време на полета дамата изпитва признаци на прибързано раждане. Екипажът реалокира някои пасажери в предните редици, а задната част на самолета се трансформира във краткотрайна родилна зала, като площта е затворена с бариера. Раждането протича без затруднения и подпомагане за него е оказано от кабинния екипаж и трима лекари, които са били на борда като пасажери.

 Самолет на
© Луфтханза

За да даде на майката и нейното новородено дете допустимо най-бърза следваща здравна грижа, капитанът на полета взема решение да направи междинно кацане в Манчестър. В 13.09 часа локално време самолетът каца към този момент със 192 пасажери на борда. След като медицинските екипите поемат майката и бебето, невероятният полет продължава по направление към Франкфурт и каца в 17.28 часа локално време.

Ражданията на борда са огромна необичайност. От 1965 година това е единадесетото раждане по време на полет на " Луфтханза ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР