38-годишната Агне Балсин от шотландския град Дънди, Великобритания, изпрати интимни

...
38-годишната Агне Балсин от шотландския град Дънди, Великобритания, изпрати интимни
Коментари Харесай

Отхвърлена жена си отмъсти с голи снимки, получи си заслуженото

38-годишната Агне Балсин от шотландския град Дънди, Англия, изпрати интимни фотоси на брачната половинка на някогашния си ухажор. Това заяви Daily Record.

Това бил подаръкът на отхвърлената жена към съперничката й за нейния рожден ден. Въпреки че връзката им завършила още през 2020 година, тя продължавала да таи вяра, че любовникът й още веднъж ще се върне в леглото й. След като схванала, че няма късмет да се разведе с жена си, за рождения й ден тя я поздравила с плик, в който имало голи фотоси на мъжа, който двете споделяли дълго време. А по-късно разгласила фотосите и в обществените мрежи.

Вместо признателност Балсин получила белезници. Тя била задържана за разпространяване на частни интимни фотоси. След което признала, че е разгласила фотоси на мъжа без неговото единодушие. В резултат Балсин е наказана на 100 часа общественополезен труд, а мобилният й телефон е иззет.

По-рано беше обявено, че потребителка на TikTok от Съединени американски щати, схванала, че нейният сътрудник й изневерява, си отмъстила, като сграбчила урната с праха на умрялата му майка, отишла на един мост и разпръснала пепелта над водата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР