38-годишен е задържан за до 72 часа с постановление на

...
38-годишен е задържан за до 72 часа с постановление на
Коментари Харесай

Мъж уби с въздушна пушка свой познат пред очите на непълнолетно дете

38-годишен е арестуван за до 72 часа с разпореждане на прокурор от Окръжната прокуратура в Разград, откакто е бил притеглен като обвинен за съзнателно . Досъдебното произвеждане по случая е формирано, след катооколо 23 ч. нощес, обвиненият стрелял с пневматична пушка, улучил 48-годишен мъж и предизвикал неговата гибел.
Пострадалият отишъл в дома на своя прочут дружно с малолетен другар, с цел да беседва със сестра му, която също живеела там. След като пристигнали на място и влезнали в двора на къщата, двамата мъже били посрещнати от 38-годишния обвинен, който държал пушка и почнал да им насочва закани. Последвали няколко изстрела, като един от тях попада в шията на 48-годишната жертва. Мъжът съумял да избяга, само че след към 50 метра паднал на земята в безпомощно положение . До идването на екипа от незабавни медици той умрял.
 Арестуваха някогашен служител на реда по обвиняване в ликвидиране на невъоръжен негър Арестуваха някогашен служител на реда по обвиняване в ликвидиране на невъоръжен негър
Властите на американския щат Охайо задържат някогашен служител на реда по обвиняване, че е прострелял и умъртвил невъоръжен негър жител в Колумб, ин...
Окръжна прокуратура - Разград ще внесе искане в Разградския областен съд за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на 38-годишния мъж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР