38-годишен бургазлия, собственик на нощно заведение в центъра на Бургас

...
38-годишен бургазлия, собственик на нощно заведение в центъра на Бургас
Коментари Харесай

Мощен удар по бургаски бардак с млади жрици, спипаха ъндърграунд герой СНИМКИ 18+

38-годишен бургазлия, притежател на нощно заведение в центъра на Бургас бе арестуван при профилирана полицейска интервенция на чиновници от отдел „ Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Констатирано е, че същият склонявал девойки, работещи като стрийптизьорки в бара, да одобряват и оферират и полови услуги против възнаграждение за придобиването на по-високи приходи.


Към момента са открити четири девойки на възраст 18 – 27 години, всички от вътрешността на България, които почнали работа в нощното заведение, като танцьорки.

С течение на времето обаче 38-годишния притежател на обекта ги склонил към развратни дейности и даване на полови услуги против възнаграждение чрез предоставяне на облаги и обещаване на високи приходи.


Обичайната цена за 15 минути била 70 лева, а за половин час - 150 лева, като дребна част от парите оставали за девойки. При претърсването на заведението е открита парична сума в друга валута и копюри /освен български лв., са открити долари и евро банкноти/.



Освен 38-годишния притежател на заведение за период от едно денонощие е арестуван и 46 годишния охранител, като все още се изяснявана съпричастността му към осъществяваната незаконна активност. По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Районна прокуратура - Бургас.


По-късно през днешния ден следобяд стана ясно, че ъндърграунд звездата Теодор Константинов, който е доста известна фигура в подзения свят, е арестуваният при спецакцията в Бургас, оповестява „ Флагман “.



Служителите от отдел „ Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили работели по сигнал, че Теодор склонявал девойките, работещи в бар "Табу " като таньцорки, да оферират секс услуги против солидно възнаграждение от клиентите.



Момичетата са дали показания, че в течение 38-годишният притежател на бар "Табу " ги карал да правят развратни дейности и даване на полови услуги против възнаграждение.

Освен Теодор, за период от едно денонощие е арестуван и 46-годишният охранител, като все още се изяснявана съпричастността му към осъществяваната незаконна активност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР