38-годишната риалити звезда Ким Кардашиян призна, че на млади години

...
38-годишната риалити звезда Ким Кардашиян призна, че на млади години
Коментари Харесай

Ким Кардашиян направи шокиращи признания за първия си брак, дрогата и порното с рапъра Ray J

38-годишната риалити звезда Ким Кардашиян призна, че на млади години доста често е употребявала наркотици. По думите й, именно под въздействието на забранени вещества се е омъжила за продуцента Деймън Томас и се е снимала в скандалното порно видео с рапъра Ray J.

Неочакваните признания Ким направи в последния епизод на шоуто „ Семейство Кардашиян”. Звездата разказа, че на 20-годишна възраст многократно си е правила експерименти с дрогата и в момента съжалява за това.

" Веднъж взех екстази и се омъжих. След това го направи още веднъж и се снимах в еротично видео. Наркотиците винаги са ме водили до лоши ситуации”, разкри тя.

Съпругата на Кание Уест добавя, че всички са знаели за лошия й навик. И изобщо не било трудно да се забележи, защото челюстта й непрекъснато се тресяла. За щастие, Ким успяла да пребори зависимостта си.

" Имах много див период. Сега съм друга. Въпреки че все още обичам да се забавлявам и мога да правя безумни неща”, казва още Кардашиян.



Първият брак на светската лъвица продължи само три години. Почти веднага след сватбата Томас започна да я бие. А скандалното видео с рапъра Ray J и до ден днешен се радва на голяма популярност в мрежата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР