37 ракети и три дрона са били изстреляни срещу цели

...
37 ракети и три дрона са били изстреляни срещу цели
Коментари Харесай

Украйна съобщи за нова масирана руска атака

37 ракети и три дрона са били изстреляни против цели в Украйна през миналата нощ, оповестиха военновъздушни сили в Киев. Осем от ракети са свалени, а повече от 20 не са достигнали задачите си, се споделя в изказването.

Повечето от ракетите, употребявани през миналата нощ, са били извънредно бързо движещи се балистични типове, показаха от военновъздушните сили. Те са доста по-трудни за събаряне, отбелязва организация Ройтерс.

" Трябва да се означи, че повече от 20 от всички изброени оръжия, които не са включени в броя на свалените, не са достигнали задачите си вследствие на интензивно противопоставяне посредством радиоелектронна битка ", се споделя още в изказването.

Югоизточният град Днепър бе ударен, съобщи регионалният шеф, до момента в който полицията в северната Черниговска област разгласява фотография на огромен кратер, формиран от свалена ракета.

" В резултат на попадение от парчета на вражеска ракета са развалени няколко частни домове и нежилищни здания, една постройка е на практика разрушена ", написаха от полицията. Няма потърпевши хора ", оповестиха от полицията.

Русия от своя страна съобщи, че е унищожила всички цели с удари по уреди, произвеждащи муниции и дронове в Украйна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР