37-годишният Михаил Станчев от Ямбол е задържаният за разстрела на

...
37-годишният Михаил Станчев от Ямбол е задържаният за разстрела на
Коментари Харесай

Убиецът на хазартния бос бил гард на политик, ранената е дъщеря на МВР-шеф /снимка/

37-годишният Михаил Станчев от Ямбол е арестуваният за разстрела на хазартния необут Коста Николов нощес в Слънчев бряг, заяви БНР.
Младият мъж е работил като персонална защита и водач на водача на партията на строителните бизнесмени братя Диневи в Несебър - Благой Филипов, който бе и два мандата ръководител на Общинския съвет в морското градче.
Освен това Станчев работил и във компания за инкасо, по тази причина и имал законно оръжие - револвер "Макаров ". Дали с това оръжие нощес мъжът е прострелял 55-годишния Николов в Слънчев бряг към момента не е ясно.
Михаил Станчев бе арестуван към 2 часа тази нощ на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово, откакто бе разгласен за общодържавно търсене. Той е карал лек автомобил "Опел " с бургаска регистрация и се е опитал да премине границата с Турция, само че е бил задържан. В колата му е открит револверът.
От Окръжната прокуратура в Бургас оповестиха, че се чака да му бъдат повдигнати обвинявания в съзнателно ликвидиране и опит за ликвидиране.
22-годишната другарка на Коста Николов - Симона Тодорова, която нощес също бе простреляна в слепоочието от Станчев, се бори за живота си в бургаската болница. Младата жена е в сериозно положение, в кома и на апаратна вентилация. По неофициална информация на уеб страницата "Рег Нюз ", Симона е щерка на шефа на полицията в Дряново Тони Тодоров.
"По-данни от очевидци стрелецът и момичето се познават към месец, само че най-вероятно претекстът е ревнивост и неизяснени персонални връзки. От непосредствена непосредственост е стрелял с особена свирепост към жертвата ", сподели по-рано през днешния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.
Разстреляният през вчерашния ден в Слънчев бряг Коста Николов е добре познато име в родната си Нова Загора, съобщи bTV. Той е измежду огромните работодатели в хазартния бизнес. Игралната му зала работи от 90-те години. Освен това Николов има и казина в Слънчев бряг и Несебър.
Бизнесът му стартира от ротативки преди повече от 30 година Залата в Нова Загора е огромна и ремонтирана главно неотдавна. Бизнесменът стоял в нея най-вече през зимата. Служителите му и съседи го разказват като правилен човек, който не е имал проблеми.эТой има хотел на една от основните улици в града. Мъжът е разведен от години, като обаче се грижи за порасналата си щерка. Имал желание да уголемява бизнеса си в Нова Загора.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР