37-годишният мъж, който беше задържан за стрелбата в Стара Загора

...
37-годишният мъж, който беше задържан за стрелбата в Стара Загора
Коментари Харесай

Убиецът от Стара Загора направи пълни самопризнания

37-годишният мъж, който беше арестуван за стрелбата в Стара Загора в сряда вечерта, е направил цялостни признания.
Стрелецът се е предал непринудено. Пред служителите на реда, той обяснил, че при зародил скандал е прострелял 35-годишния Станимир Иванов със законно притежаваното си огнестрелно оръжие – военен револвер, марка „ Берета “.
Финансови взаимоотношения е най-вероятната причина за стрелбата, обясниха от прокуратурата по-рано денем.
Между стрелеца и убития е имало връзка, те са се познавали добре, а убитият е работил за компанията за бързи заеми, в чийто офис стана убийството.
Мъжът е арестуван за 24 часа, материалите по делото ще бъдат докладвани на наблюдаващ прокурор, като следва покачване на обвиняване и удължение на периода на задържането му до 72 часа.
Съобщение за пукотевица в офис на компания за бързи заеми, който се намира в централната част на Стара Загора, е получено на 24 март в 17:19 часа на тел. 112. На място са пристигнали полицейски екипи и лекари от Спешна помощ. В помещението е намерено тяло на мъж с прострелна рана в главата.
Починалият е на 35 години, престъпно проявен. Познат е с прякора Стамбето, от години е работил за компанията, в която стана случая. В офиса е имало и други хора, само че не е имало заплаха за тях.
През цялата нощ на мястото са осъществявани огледи и разпити на очевидци, те не престават и на идващия ден.
Под управлението и надзора на Окръжна прокуратура – Стара Загора незабавно е формирано досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране, закононарушение, за което законът планува наказване от 10 до 20 години отнемане от независимост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР