37-годишната британка Фиона Холингсуърт се разведе със съпруга си и

...
37-годишната британка Фиона Холингсуърт се разведе със съпруга си и
Коментари Харесай

Майка на четири деца след развод със съпруга си стана "момиче на годината" на Playboy СНИМКИ

37-годишната британка Фиона Холингсуърт се разведе със брачна половинка си и стартира кариерата си като модел за списание Playboy.

Майката на четири деца призна, че от дребна мечтае за моделска кариера, само че на 21-годишна възраст се омъжва и родила деца, тъй че „ фантазията трябвало да бъде отсрочена за неопределен срок “, написа Daily Mail.



След развода Холингсуърт претърпяла няколко пластични интервенции - тя нараснала гърдите си, преработила носа си. Като цяло тя трябвало да похарчи към 10 хиляди лири. Тя също актуализирала дрешника си за фотосесиите и кандидатства за съревнование по бански. Там тя била видяна от сътрудник на Playboy.



Не чаках да съумея в надпреварата, нямах доверие в себе си, тъй като родих четири деца и също претърпях разлъка. В последна сметка завоювах номинацията „ Модел на годината “. Трудно беше да допускам, само че бях толкоз щастлива. В момента работя с водещ американски фотограф, който работи за FHM, Playboy и Lifestyle Plus. Наистина се гордея със себе си “, споделя Холингсуърт.

Моделката признава, че в този момент външният тип е станал по-голям за нея от всеки път. А ботоксът и филърите й оказват помощ да поддържа младостта.
„ Правя доста козметични процедури. Имам ботокс и подплънки в устните и бузите. Когато средствата разрешават, поправям и брадичката. На всеки няколко месеца отстранявам към 500 лири стерлинги за персонални грижи “, признава тя.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР