Жена от Северна Каролина е арестувана, след като се предполага, че е фалшифицирала собственото си убийство

...
37-годишна жена от Северна Каролина е била арестувана, след като
Коментари Харесай

37-годишна жена от Северна Каролина е била арестувана, след като е фалшифицирала собственото си убийство и е подала анонимни сигнали до полицията и приятели, съобщи полицейското управление на Франклин в новинарско изявление.

Маргарет Суини, известна като "Маги", беше арестувана в понеделник за фалшив сигнал до полицейски участък, фалшив доклад за смърт или сериозно нараняване чрез телефонна комуникация и възпрепятстване на служителите на реда. Действията на Суини "причиниха на нашия отдел, както и на други отдели, много часове работа, които можеха да бъдат изразходвани за други въпроси", каза полицията.

За първи път беше съобщено, че е изчезнала в петък, когато полицията във Франклин издаде сигнал с молба за помощ за намирането на жена с кестенява коса и кафяви очи. На следващия ден полицията публикува актуализация в социалните медии, в която се казва: „Суини е открит в съседен град и е в безопасност.“

Карли Ръсел, 25-годишна студентка по медицински сестри в Алабама, каза на полицията, че е била отвлечена. Тя се обади на 911 на 13 юли, за да съобщи за малко дете на магистралата. След това Ръсел изчезна за 49 часа и когато се върна на 15 юли, каза на полицаи от Хувър, че е била отвлечена.

По-късно същия месец властите в Алабама арестуваха и обвиниха Ръсел в две престъпления за невярно твърдение, че е била отвлечена.

Докладът е предоставен от Aliza Chasan

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР