37-годишна жена, чиято смърт предизвика разследване на убийство, беше похвалена

...
37-годишна жена, чиято смърт предизвика разследване на убийство, беше похвалена
Коментари Харесай

Почит към „сладкия ангел“, 37, намерен мъртъв у дома, докато мъж е арестуван по подозрение за убийство

37-годишна жена, чиято гибел провокира следствие на ликвидиране, беше похвалена от скърбящи родственици, а полицията проверява гибелта й в това време се отнася до полицейския контрол.

Тялото на консултантката по набиране на личен състав Джоана Деркач беше открито в къща във Ватерлувил, покрай Портсмут, Хемпшир на 28 декември и от този момент 36-годишен мъж е задържан по съмнение за нейното ликвидиране. Той също по този начин е разпитван по съмнение за наложително или контролиращо държание и незаконни вреди.

Опустошеното семейство на госпожа Derkacz отдаде респект на дамата, която разказват като „ сладостен ангел “. Сестра й написа стихотворение, което гласеше: „ На моята прелестна сестра. Ако цветята порастват на небето. На земя, която е дива и свободна. Господи, постави малко в ръцете на сестра ми. И й кажи, че са от мен. Моля те, кажи й, че ние бит я. И ни липсва всеки ден. И й кажи, че има още толкоз доста за казване. Да си спомняш за нея е елементарно. Тя участва във всичко, което вършим. Липсва н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР