„360 милиона европейци използват интернет ежедневно. Те пазаруват онлайн, кандидатстват

...
„360 милиона европейци използват интернет ежедневно. Те пазаруват онлайн, кандидатстват
Коментари Харесай

Евродепутат: 360 милиона европейци използват интернет ежедневно

„ 360 милиона европейци употребяват интернет всекидневно. Те пазарят онлайн, аплайват за работа или образование, развиват бизнеса си или просто се забавляват. Наш дълг е да работим за подобряването на средата за бизнесите и за отбраната на потребителите. ", съобщи българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на конференция за „ Постиженията и провокациите пред единния дигитален пазар ", проведена от софтуерния колос eBay.

" В работата си постоянно пазя, че хората са основния фактор за триумфа на цифровата гражданска война. 44% нямат нужните умения за работа в цифрова среда, по тази причина напъните ни би трябвало да се съсредоточат в подготовката на жителите. В Комисията за отбрана на потребителите обсъждаме новата стратегия за „ Цифрова Европа ", където постановяваме специфичен фокус върху образованията, както на към този момент наетия личен състав, по този начин и на новите попълнения. ", добави Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) по време на събитието.

Освен българският евродепутат Ева Майдел, специфични посетители на събитието бяха вицепрезидентът на eBay Кати Фостър, както и Юрген Грен, член на кабинета на заместител ръководителя на Европейска комисия Андрюс Ансип. „ Българският гений не остава неусетен от световните компании. Радвам се, че Велин Койчев от Data Protection Ltd. потвърждава модерното и предприемчиво лице на България. ", акцентира евродепутатът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР