36 леки коли с прогнозна стойност 2 милиона лева с

...
36 леки коли с прогнозна стойност 2 милиона лева с
Коментари Харесай

Коли за 2 млн. лева, включително лимузини, купува Министерството на отбраната

36 леки коли с планирана стойност 2 милиона лв. с Данък добавена стойност купува Министерството на защитата. Две от тях би трябвало да са лимузини, излиза наяве от в Централизираната автоматизирана осведомителна система " Електронни публични поръчки ".
Двата леки автомобила от клас F – внушителен, би трябвало да са естествена проходимост и механически позволена маса до 3,5 тона в това число. Предвидената за тях сума е 240 000 лв. с Данък добавена стойност.
 Реалността социална поръчка: В България всички състезания, които нарушават изискванията, печелят Реалността " социална поръчка ": В България всички състезания, които нарушават изискванията, печелят
Обществените поръчки в България от дълго време са тематика на доста съществени полемики и рецензии поради непрекъснатите подозрения, че има нещо нагласен...
Изискванията по отношение на тях са доста, като едното е да дават " опция за придвижване по всички пътища от републиканската и интернационалната пътна мрежа, без значение от годишното време и метеорологичните условия при температура на общръжаващия въздух от минус 30 до плюс 50 градуса по Целзий ".
Другите 8 коли би трябвало също да са с естествена проходимост с механически позволена маса до 3,5 тона в това число, само че от клас Е – премиум. За тях оптималната цена е 560 000 лв. с Данък добавена стойност.
От клас D – междинен, военното ведомство купува 26 леки коли, като общата им цена не би трябвало да надвишава 1,2 млн. лв. с Данък добавена стойност.
Автомобилите би трябвало да са нови, неупотребявани, създадени до 12 месеца преди датата на доставка. Гаранционният им период да е не по-малко от 4 години или от 100 000 километра - което събитие настъпи първо.
 Гешев, Главболгарстрой и Остап Бендер – има ли общо? Гешев, " Главболгарстрой " и Остап Бендер – има ли общо?
На 25 септември, петък, Отровното трио даде специфичен брифинг, отдаден на новия дом на основния прокурор Иван Гешев. Припомняме, че той...
Изисква се също гаранцията за отбрана на купето от пробивна разяждане да е не по-малко от 5 години. Включена е цялостна гаранционна поддръжка и цялостно сервизно обслужване на колите.   
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР