36-годишният Ярослав Наумов от Монтана падна от четвъртия етаж по

...
36-годишният Ярослав Наумов от Монтана падна от четвъртия етаж по
Коментари Харесай

Строител алпинист падна от четвърти етаж на сграда в Монтана, оцеля като по чудо

36-годишният Ярослав Наумов от Монтана падна от четвъртия етаж по време на работа. Това се случва на 10-ти август т.г. в жилищен блок с построено скеле за слагане на топлоизолация, оповестява „ 24 часа “.

Младият мъж се хваща за въжето, което авансово е пробвал, само че дружно с него полита надолу. Пада на козирката на крайници си, а по-късно с главата надолу. Сигнал за случая незабавно е подаден в полицията, а медицински незабавен екип му оказва първа помощ. Ярослав е признат за лекуване в хирургията на монтанската болница. Медиците обаче се удивени след прегледите и направените рентгенови фотоси, пациентът няма нищо счупено, единствено рани и охлузвания, разяснява началникът на отделението доктор Красимир Каменов. На третият ден е освободен за домашно лекуване, като се оказва и че няма и вътрешни пострадвания.

„ Това е същински шанс “, споделя пострадалият. Той има обучение и подготовка като занаятчия готвач и е работил три години в първокласен ресторант с 800 места в Италия. Сега има вяра, че Бог го пази. Радостта му е огромна, тъй като дружно със брачната половинка си чакат първо дете.

Дали случаят е трудова акцидент към момента се прецизира.

Експертите ще се произнесат, откакто бъдат конкретизирани всички условия и дали са обезпечени безвредни условия на труд.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР