36-годишният Емил Йорданов от град Полски Тръмбеш се нуждае спешно

...
36-годишният Емил Йорданов от град Полски Тръмбеш се нуждае спешно
Коментари Харесай

Баща на две деца има нужда от помощ, за да се пребори с коварна болест

36-годишният Емил Йорданов от град Полски Тръмбеш се нуждае незабавно от средства за лекуване в чужбина, заяви Пламен Бахчеванов от българската тенис на маса общественост. Той добави, че това е втора фаза на акцията поради затруднения при болестта на Йорданов.

Емо, който е татко на момче на пет години и момиче на годинка, е диагностициран с лаймска болест. Той е играч и треньор по тенис на маса.

В Индия той е бил диагностициран с тежката болест. Затова в този момент се нуждае незабавно от спомагателни проучвания и лекуване. Съпругата му Теодора заяви, че са пуснали документи към профилирана клиника в Германия за лаймска болест и чакат дата за банкет, което е обвързвано със съществени разноски, отбелязва БНР.

Всеки може да помогне на Емил да се пребори с заболяването, като се включи в набирането на средства за неговото лекуване.

Това може да стане посредством банкова сметка на името на Emil Georgiev Yordanov, bic: RZBBBGSF, BG02RZBB91554064805600, РайфайзенБанк и посредством PayPal - [email protected]
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР