36-годишна българка с мощен Ягуар разигравала в продължение на 80

...
36-годишна българка с мощен Ягуар разигравала в продължение на 80
Коментари Харесай

Екшън в Италия: Пет патрулки гонили българка, карала с 200 км/ч

36-годишна българка с мощен „ Ягуар ” разигравала в продължение на 80 км няколко полицейски коли , пробвали се да я спрат. Шофьорката карала белия си автомобил с 200 км в час по автомагистралата А4 в сряда вечер и не спряла на стопа на пътната полиция от Верона , заяви в. „ Кориере дел Венето ”, представен от " ".
 
Три полицейски коли се втурнали да я преследват , а по-късно до Басано дел Грапа се включили и други две . Българката обаче натискала газт а все по-силно и направила серия от рисковани маневр и, карайки към Падуа, а след това и към Виченца. Тя направила и противоположен заво й, събаряйки разделящите заграждения по пътя. Целта ѝ била да избегне полицейската обсада начело, само че в опита си да направи това, ранила единия от служителите на реда в крайници , поради което бил откаран в болница.

 
Забавлявах се ”, обяснила с усмивка българката, откакто била хваната и задържана. Тя отказала изрично да ѝ бъде изработен тест за алкохол и дрога, поради което ѝ била отнета шофьорската брошура .
 
Според медиите колата ѝ била с български номер . Полицията е запорирала за 3 месеца автомобила на българката, който се води на името на неин съотечественик.

 
Срещу българката са заведени каузи по няколко закононарушения и ѝ е връчена санкция за 20 хиляди евро.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР