36-годишен мъж е задържан за нанасяне на побой на жена

...
36-годишен мъж е задържан за нанасяне на побой на жена
Коментари Харесай

Мъж срещна жена си в центъра на Шумен и я преби, после пък псува и рита полицаи

36-годишен мъж е арестуван за нанасяне на побой на жена и нахлуване на полицейски чиновник. Това оповестиха от ОДМВР - Шумен.

Образувано е досъдебно произвеждане против 36-годишния гражданин на Нови пазар за жестоко нарушение на публичния ред и опозиция на орган на властта. В късните следобедни часове на 14 февруари в полицейското ръководство в Нови пазар е признат сигнал от жена, че 36-годишен мъж с букви С. Д., който познавала я срещнал в центъра на града и нанесъл побой.

Малко по-късно мъжът бил открит от полицейски чиновници. Проведен е диалог за изясняване на събитията към получения сигнал. По време на надлежното му предупреждаване с протокол да се въздържа от разпра с дамата С.Д. оказал опозиция против полицейските чиновници. Отправил обидни и нецензурни думи към тях, нанесъл удар с крайник по единия от униформените и му счупил мобилния телефон. Случаят е докладван на прокурор от районна прокуратура - Нови пазар. Мъжът е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство за очевидно пренебрежение към обществото и опозиция против полицейски чиновник, която се отличава с извънреден цинизъм и смелост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР