36-годишен криминално проявен от гр. Лом е задържан за хулиганска

...
36-годишен криминално проявен от гр. Лом е задържан за хулиганска
Коментари Харесай

Криминално проявен счупи с брадва предното стъкло на Ауди

36-годишен престъпно проявен от гр. Лом е арестуван за хулиганска демонстрация.На 15.05.2024 година в 11,10 ч. в районно управление (на МВР) Лом постъпил сигнал, че на ул. „ Дружба “ в ломския кв. „ Момин брод “ мъж извършилнепристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, като благодарение на секира счупил предното ляво стъкло на лек автомобил " Ауди А6 " със софийска регистрация, ръководен от 57-годишен ломски гражданин, с престъпни прояви.

При произшествието е нанесена лека телесна щета на лидера на автомобила, изразяваща се в хематом на лявото бедро. Пострадалият е прегледан от ФСМП Лом. Местопроизшествието е посетено от чиновници на районно управление (на МВР) Лом, които направили оглед.

По случая са снети сведения от очевидци и конфискувани материални доказателства. Извършителят на хулиганската демонстрация – 36-годишен ломски гражданин, е арестуван за 24 часа в районно управление (на МВР) Лом.

Действията по формираното досъдебно произвеждане по член 325, алинея 1 от Наказателен кодекс не престават под наблюдението на прокуратурата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР