36-г. българин бе прегазен, докато се разхождаше с майка си

...
36-г. българин бе прегазен, докато се разхождаше с майка си
Коментари Харесай

Британски пенсионер уби 36-г. българин, баща на 2 деца в Кипър

36-г. българин бе прегазен, до момента в който се разхождаше с майка си по пътя край град Пафос в Кипър. Сънародникът ни бил затрит след 18.30 ч. в петък (4 декември) от кола, ръководена от 75-г. британец, написа "Телеграф ".

Пенсионерът зад кормилото обяснил, че не видял пешеходеца в тъмното, защото липсвала маркировка, отделяща пешеходната част. Ден след случая жителите на Пафос излязоха на импровизиран митинг за малко и блокираха придвижването. Недоволните хора приканиха за незабавен ремонт на пътя и създаване на предпазни мантинели и маркировка.

36-г. българин е непрекъснат гражданин на Пафос и живее на острова от години. Познат е на локалните и се употребява с доста положително име. Общинските водачи в региона споделят, че пътят, където се е случила злополуката е вид селски и би трябвало да бъде уголемен и обезопасен. Той няма настилки или улични лампи, до момента в който в крайбрежната зона Потима от време на време е наводнен от морето.

Българинът е татко на 2 деца, на възраст 3 и 6 години. Бил е към момента жив и контактен след удара. Линейката е пристигнала относително бързо и са го откарали незабавно в отделението по реанимация в болничното заведение в Пафос. Там обаче дежурният доктор само е удостоверил гибелта му, оповестяват локалните медии.

По-късно водачът на колата, 75-г. английски жител, бил арестуван. Той оказал подпомагане на полицията при следствието. Шофьорът е с негативен резултат както за алкохол, по този начин и за опиати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР