35-годишният вратар Кейлор Навас не получава твърде много шансове да

...
35-годишният вратар Кейлор Навас не получава твърде много шансове да
Коментари Харесай

Кейлор Навас и Брайън Руис повеждат Коста Рика на Мондиала в Катар

35-годишният вратар Кейлор Навас не получава прекалено много шансове да пази за Пари Сен Жермен, само че все пак беше включен в националния тим на Коста Рика за Световното състезание в Катар. За Навас това ще бъде трети Мондиал в кариерата, а опитът му беше предпочетен пред други двама играчи на неговия пост.

Самият Навас беше пред овакантяване на Париж през лятото на тази година, само че управлението на ПСЖ по този начин и не откри отговарящ на техните искания покупател.

Селекционерът на националния тим на костариканците Луис Фернандо Суарес разгласи групата от 26 футболисти, в която няма кой знае какви изненади. Голямата липса е 33-годишният централен бранител на Бохум (Германия) Кристиан Гамбоа, който не може да вземе присъединяване поради травма. От играещите в Европа беше подценен полузащитникът Алонсо Мартинес, който има едвам пет мача в белгийския Ломел. Алан Крус и Рандал Леал, които имат по 25 мача в тима, също не са спечелили доверието. И двамата играят в шампионата на Съединени американски щати надлежно за ФК Синсинати и за Нешвил.

В тима е и опитният капитан Брайън Руис, който е на 37 години и досега е записал 145 мача за страната си. Селекционерът Луис Суарес съобщи още преди месец и половина, че единственият сигурен за Световното е точно той.

Коста Рика е в група „ Е “ на шампионата в Катар дружно с европейските колоси Германия и Испания, както и с постоянно амбициозния тим на Япония.

Състав на Коста Рика за Световното състезание по футбол:

This side is full of surprises
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР