35-годишният Иван Пещенски има нужда от спешна финансова помощ, за

...
35-годишният Иван Пещенски има нужда от спешна финансова помощ, за
Коментари Харесай

Зов за помощ: Млад баща се нуждае от $250 000, за да победи левкемията

35-годишният Иван Пещенски има потребност от незабавна финансова помощ, с цел да живее. От една година младият мъж, който има 3-годишна дъщеричка, се бори с остра миелоидна левкемия.

" Преминах няколко курса на лекуване в България с химиотерапия. След това направихме и трансплантация на стволови кафези, която в следствие се оказа несполучлива, тъй като се получи рецидив на заболяването, което за жалост води до огромен риск. Лекарите в България не даваха доста шансове, по тази причина се свързахме с разнообразни клиники в чужбина ", споделя Иван, който е приключил НСА със компетентност кинезитерапия.

Екип от израелски лекари е удостоверил, че може да се заеме с лекуването на Иван Пещенски. Необходимите средства за индивидуализираната терапия, последвана от втора трансплантация на стволови кафези, обаче е голяма - 250 000 $, като е необходим депозит от 100 000 $, преди постъпването в лечебното заведение.

" Продължаваме битката за живот на Иван " макар ", тъй като имаме вяра, че дружно можем да сбъднем и това, тъй като имаме вяра, че дружно човешката доброта и съпричастност могат да превърната във допустимо и невъзможното, тъй като се надяваме да подкрепите Иван и да се борите наедно с него - дружно за живота му. Защото би трябвало да има късмет за Иван да бъде жив и здрав - до щерка си, до брачната половинка си, измежду приятелите си, с сътрудниците си, в действителния свят - тук, в този момент и отсега нататък ", пишат приятелите му във Facebook.

Ако желаете да помогнете на младия татко да се пребори с подлата болест, можете да го извършите тук:
Дарителска сметка:
Райфайзенбанк (България) ЕАД

IBAN: BG42RZBB91551010508747
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР