35-годишният баща на две деца от Мездра, който страда от

...
35-годишният баща на две деца от Мездра, който страда от
Коментари Харесай

Баща на две деца от Мездра с рядко онкозаболяване отново има спешна нужда от помощ


35-годишният татко на две деца от Мездра, който страда от тежко онкологично заболяване и за който ви разказахме предходната година, още веднъж има незабавна потребност от помощ.

Христо Пенчев се бори с извънредно рядката и нападателна болест синовиален сарком. Досега мъжът е минал през няколко тежки интервенции в България, само че ракът не си отива.

От година фамилията му събира средства за лекуване в Турция. Оттогава мъжът се лекува там. Минал е през няколко химиотерапии, само че сега туморът още веднъж пораства и се постановат още няколко по-силни вливания. За тях са нужни средства. Близките, които и до момента са разчитали на положителни хора в борбата за живот на Христо, още веднъж се уповават на вашата поддръжка.

В болница в Истанбул са назначени три нови курса химиотерапия. Първият от тях е минал и средствата са обезпечени. На 15 февруари би трябвало да стартира вторият, само че за него и за идващия средства няма. Всеки коства по 12 000 лв., в тях не влизат нужните средства за престой. След това следва интервенция.

Снимка: Facebook


и на съгражданите му в негово поддръжка. Сега Мездра още веднъж застава до него. В учебните заведения и детските градини са сложени касички за дарения. Даряват деца и родители, педагози. Организират се благотворителни базари – кулинарна и с ликвидация на движимости, която ще започва от понеделник в центъра на железничарския град.

Христо се състезава с времето и всяка минута е значима. Той има двама сина - в шести и четвърти клас, и се бори с всички сили да бъде до тях макар болката.

Всеки, който има мечтани и опция да му помогне, може да посети страницата в поддръжка на Христо Пенчев във Facebook -. Там е оповестена и дарителската банкова сметка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР