35-годишният афроамериканец Лашон Томпсън, който е арестуван за юмручен бой,

...
35-годишният афроамериканец Лашон Томпсън, който е арестуван за юмручен бой,
Коментари Харесай

Шок в Америка: Затворник изяден жив от дървеници

35-годишният афроамериканец Лашон Томпсън, който е задържан за юмручен пердах, беше открит мъртъв в килията си в Атланта, Джорджия, евентуално - както се изрази юристът на неговото фамилията - " изяден жив от дървеници ". Те са се завъдили в това, което механически би трябвало да бъде легло, само че в действителност е ръждясала, зловонна плоча, заобиколена от отпадък.



Тялото на изядения от буболечките афроамериканец

Условията в „ клетката “ били толкоз отвратителни, че пазачът на пандиза трябвало да носи защитен костюм, като тези, употребявани в атомните електроцентрали, с цел да избегне заразяване с нещо рисково. 



Лашон Томпсън няколко месеца преди да бъде изяден от буболечките в килията

На почернелия под на килията са видяни пластмасови лъжици, чифт мръсни чехли и части хартия. Столът е кръгла железна седалка, като тези, на които се сяда за паспортни фотоси, само че покрита с одеяло с пълен пласт нечистотия. Жертвата е настанен в психиатричното поделение на пандиза на окръг Фултън, защото е открито, че има психологични проблеми, само че все пак Томпсън се е намирал в положително физическо здраве, когато е бил въдворен в пандиза. 

Само три дни след ареста си афроамериканецът е открит мъртъв, затрупан с буболечки и нечистотия. Той обезверено е крещял за помощ, само че никой не му е обърнал внимание.

Злокобната история е от средата на септември предходната година, само че в този момент става публично притежание поради следствие на редица американски медии, в това число и на авторитетното издание " Вашингтон Поуст ". 



Килията в пандиза

„ Те в действителност го оставиха там да почине “, сподели фамилният юрист Майкъл Харпър, „ и тъкмо това се случи “. „ Планираха да го заведат в здравно поделение, с цел да го слагат под наблюдаване, само че по този начин и не го направиха. И го откриха мъртъв, изяден от тези буболечки ”, добави юристът. 

Семейство Томпсън, което живее в Алабама, въобще не е знаело, че Лашон е задържан. Разбрали едвам когато управляващите се обадили в дома им, с цел да им оповестят за гибелта на техния наследник, само че без да навлизат в детайлности. Истината постепенно излязла нескрито и фамилията поискало правдивост. 



Условията в пандиза са в действителност ужасяващи

Адвокатът Харпър излезе с изказване, съпроводено от шокиращи фотоси на Томпсън и килията, в която е държан. Аутопсията не съумя да откри повода за гибелта, не се приказва за инфаркт, за естествена гибел, само че в отчета има отпратка към " леглото, гъмжащо от дървеници " и други инсекти.



Бруталната гибел на Лашон Томпсън е на път да разбуни Америка

Тялото на арестувания е изцяло опустошено от буболечките. Появиха се и ужасяващи фрагменти на мъртвия Лашон Томпсън, затрупан с рани, като че ли изумен от опустошителна зараза от морбили. Някои медии отхвърлиха да покажат изображенията, само че жителите на Съединените щати се срещнаха със страховитите снимки онлайн. 

Във вестниците в Съединени американски щати беше оповестен един-единствен кадър. На него Лашон наподобява наедрял и мощен, облечен като рапър със златен кръст на врата и ръце в джобовете, до момента в който се усмихва като дете. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР