35-годишната Лорън от Лондон, която станала майка през август 2017

...
35-годишната Лорън от Лондон, която станала майка през август 2017
Коментари Харесай

Майка дава на бебето си мляко от непознати жени и твърди: По-добре СПИН, отколкото изкуствени смеси

35-годишната Лорън от Лондон, която станала майка през август 2017 година, търси мляко за дребния си наследник във Facebook. Тя е уверена, че рискът детето да се болести със СПИН е нищо спрямо изгодата от майчиното мляко, оповестява Sun.

Лорън схванала малко след раждането на бебето, че не й стига мляко и решла да се обърне към майки, които го имат в остатък. Тя намерила бързо пет дами, които били подготвени да споделят млякото си със сина й Лео.

" Той обича майчино мляко в бутилка и аз се усещам много по-спокойна, когато знам, че получава човешко, а не краве мляко ", твърди Лорън.



Специалистите я предизвестили за заплахата, на която подлага детето си - приемайки непознато мляко, момченцето може да се болести със СПИН или хепатит. Първият път тя се вслушала в препоръките на лекарите и помолила майката да й даде данни от проучванията си, само че по-късно решила да рискува.

" Реших да имам вяра на другите майки. Да, съществува риск от предаването на СПИН и други заболявания, само че се помирих с този дребен риск, с цел да обезпеча Лео с най-хубавия старт в живота ", твърди Лорън.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР