35-годишната жена, която беше залята с киселина, е с опасност

...
35-годишната жена, която беше залята с киселина, е с опасност
Коментари Харесай

БРУТАЛНО посегателство: Заляха жена с киселина в София! МВР незабавно да установи ИЗРОДА, който й посегна...

35-годишната жена, която беше залята с киселина, е с заплаха за живота, оповестиха от „ Пирогов”. Тя е настанена в болничното заведение с 24% изгаряния по главата, шията и ръцете.

Пострадалата беше нападната на столичния бул. „ Александър Стамболийски”, покрай кръстовището с „ Константин Величков” късно нощес.

В момента дамата не е контактна. Тепърва следва вторична оценка, с цел да се обясни по кое време ще бъде оперирана, сподели пред bTV Мая Aргирова, шеф на Kлиниката по изгаряния. Пострадалата ще влезе в операционната след стабилизиране на индикаторите ѝ и след спомагателни съвещания.

Вероятно все още на нападението дамата е напускала работното си място. Все още обаче няма информация за аргументите и за самоличността на причинителя. Предстои да се обясни и каква тъкмо е течността, с която е залята дамата.

Случаят се проверява. На мястото е осъществен оглед, конфискувани са материални доказателства, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Образувано е досъдебно произвеждане, подхванати са дейности за търсене на причинителя, прецизират от полицията.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР