35-годишната американка хареса една от последните снимки на пайнерката в

...
35-годишната американка хареса една от последните снимки на пайнерката в
Коментари Харесай

Кардашиян похвали Преслава

35-годишната американка хареса една от последните фотоси на пайнерката в обществената мрежа и даже написа коментар под нея.

Преди ден изпълнителката на „ Да гори в любов”, показа кадър на който театралничи в нежна блестяща рокля с дълги ръкави. Седнала на бял кожен стол в офис " И шефският стол ми отива ", гласи посланието към изображението. Фотографията сходно на всички останали в профила на брюнетката, бързо събра хиляди лайкове, а нейните почитатели я обсипаха с похвали. За Голяма изненада на всички обаче Клои Кардашиян също не остана безразлична към фотографията. " Много си красива ", написа тя. Думите й смаяха почитателите на Преслава Понеже никой от тях не е очаквал Клои да се включи в мненията. Много от потребителите даже показаха документално изумлението си в обявата. Самата певица отговори с признателност и сложи емотикон във формата на сърце, написа Телеграф.

Много от известните имена у нас не крият възхищението, което изпитват към международните звезди. Нещо повече. Често ги дефинират за собствен идол и редица от тях наблюдават страниците на своите любимци в обществената мрежа и харесват изявленията им. Но се оказва, че има и звезди зад Океана, които хвърлят по един взор на профилите на наши актьори. Такъв е казусът с Клои Кардашиян и Преслава, която явно се гласи за шефка през новата година. Любимката на фолк фанатиците изпрати 2019 година в Правец, където беше първото й присъединяване. От първокласния ресторант тя показа фотография с мъжа си Павел Лазаров. След настъпването на новата 2020-та двамата отпрашиха за София където певицата имаше присъединяване и в Столична дискотека. Според осведомени тя изкарала 30 бона хонорар в новогодишната нощ за двете си изяви.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР