35-годишна жена е арестувана в Червен бряг, след като в

...
35-годишна жена е арестувана в Червен бряг, след като в
Коментари Харесай

Откриха голямо количество наркотици в колата, дома и офиса на млада жена от Червен бряг

35-годишна жена е задържана в Червен бряг, откакто в нея е намерено огромно количество опиати , оповестяват от ОДМВР-Плевен.

Автомобилът на дамата е бил спрян за инспекция в събота вечерта в града, като инспекцията посочила, че тя е седнала зад кормилото след използването на амфетамин и метамфетамин .

При персонален обиск в нея са открити и и ззети 18 полиетиленови топчета и книжен свитък, съдържащи бяло прахообразно вещество, за което тя признала, че е амфетамин .

В жилището ѝ са открити 10 мобилни телефона , голям брой сим карти, ДВР устройство, три електронни везни, полиетиленов плик с бяло прахообразно вещество с почти тегло 250 грама и полиетиленов плик с жълтокафяво прахообразно вещество с почти тегло 250 грама.

На стълбищна площадка пред дома е открита топка от фолио , съдържаща суха зелена тревиста маса с почти тегло 100 грама. В офис на компания в града да открити два мобилни телефони , аудио рекордер и шест сим карти.

Младата жена е арестувана за период до 24 часа в ареста . За конфискуваните субстанции следва назначение на физико-химична експертиза. Проведената профилирана полицейска интервенция е протекла под управлението и наблюдението на прокурор от Окръжна прокуратура-Плевен.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР