35-годишна бразилка се яви в съда по обвинение, че е

...
35-годишна бразилка се яви в съда по обвинение, че е
Коментари Харесай

Съдят луда фенка , пратила 8000 картички на Хари Стайлс

35-годишна бразилка се яви в съда по обвиняване, че е изпратила на Хари Стайлс 8000 картички за по-малко от месец.

Мира Карвальо е упрекната в гонене на 30-годишната някогашна звезда от One Direction, откакто се твърди, че е изпратила серия от картички, до момента в който е била в Обединеното кралство, на неговия адрес, стана ясно в съда в Хароу Краун.

Според правосъдните документи тя е била отседнала в хостел в Еърлс Корт, Западен Лондон, като е била в Обединеното кралство от декември. 

От изпратените 8000 картички някои са били сватбени, настояват прокурорите.

Две от писмата са били доставени на ръка на адреса на господин Хари Стайлс.

Карвальо, която си има сътрудник вкъщи в Бразилия, е изразила  " полови стремежи " към 30-годишния артист и артист, излиза наяве от картичките. Адвокатът ѝ Клементин Саймън съобщи пред съда, че лекарят на Карвальо в Бразилия счита,

че тя страда от " маниакален епизод ",

и повдигна въпроса дали е в положение да даде показания.

Родителите ѝ, които са участвали на чуването и подготовката на процеса, не са знаели, че тя е пътувала до Англия, бе обявено на съда. И двамата се разплакаха, когато видяха щерка си да се появява посредством видеовръзка от пандиза в Бронзфийлд, облечена в черно палто и ръкавици. По време на късото чуване тя приказва, единствено с цел да удостовери името си и не уточни дали желае да се признае за отговорна.

На последващо чуване през април ще бъде решено дали обвиняванията в гонене, включващо възникване на сериозна паника или стрес, ще бъдат отхвърлени заради липса на задоволително доказателства, а предварителната дата на правосъдния развой беше избрана за лятото.

В момента се прави психиатрична експертиза,

с цел да се дефинира дали обвинената е в положение да пледира.

Прокурорът Алехандра Ллоренте Таскон съобщи пред съда: " За един месец тя е изпратила общо 8000 картички. Някои от тях са били доставени на ръка, а други са били доставени посредством онлайн компания на трета страна. Тази обвинена е пътувала чак от Бразилия и постоянно и извънредно интензивно е тормозила Хари Стайлс, като е

изпратила над 8000 картички и е описвала половите си нагони към него.

Тя има сътрудник в Бразилия... Това провокира и огромна угриженост у жалбоподателя. Тя е доставяла на ръка писма и сватбени картички ".

Съдия Карим Еззат изпраща делото на Карвальо за разглеждане в същия съд на 19 април. Тя остава арестувана под стража.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР