35 години Второ основно училище Н.Й.Вапцаров твори, обучава и възпитава.35

...
35 години Второ основно училище Н.Й.Вапцаров твори, обучава и възпитава.35
Коментари Харесай

35 години Второ ОУ „Н.Й.Вапцаров” във Варна твори, обучава и възпитава!

35 години Второ главно учебно заведение Н.Й.Вапцаров ” твори, образова и възпитава.



35 години основава история, опит и обичаи. Младите вапцаровци печелят състезания, надпревари и олимпиади на общинско и национално ниво. Гордост през актуалната година са извоюваните първи места в националния кръг на музикалното съревнование „ Ключът на музиката ” и в националното съревнование по британски език.



Вдъхновени от своите учители да се себеутвърждават, възпитаниците на учебно заведение „ Н.Й.Вапцаров ” провеждат свободното си време в разнообразни области на науката, изкуството и спорта. С 42 клуба учебното заведение се включи в Европейския план „ Твоят час ”. Още тази година започваме активност и по нов интернационален план.



Традиция и нововъведение се съчетават в изявите на надарените музиканти от Духовия оркестър, грациозните мажоретки, хореографските паралелки и детския танцов състав ”Варненче ”. Представителните сформира на учебното заведение са носители на голям брой оценки от общински, национални и интернационалните състезания и фестивали.



Училището е притежател и на специфичната премия на МОН за дългогодишна и поредна работа в извънкласните действия. Днес Второ главно учебно заведение Н.Й.Вапцаров ” е към този момент одобрен социокултурен и образован център в гр. Варна.



Училищната общественост при Второ главно учебно заведение „ Н.Й.Вапцаров ” кани учители, чиновници, родители и всички другари на учебното заведение на празничен концерт, отдаден на 35 години от основаването на учебното заведение и 24 май – ден на българската култура и просвета и на славянската книжовност.



Концертът е на 11 май 2018 година от 13.00 часа в Народно читалище „ Отец Паисий ” на ул. „ Братя Бъкстон ” 12 във Варна.





*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР