345 са общо нарушенията на Закона за движение по пътищата,

...
345 са общо нарушенията на Закона за движение по пътищата,
Коментари Харесай

345 нарушения за седмица по пътищата в Лудогорието

345 са общо нарушаванията на Закона за придвижване по пътищата, открити в интервала от 19 до 25 октомври, оповестиха от полицията.

През посочената седмица eкипите на „ Пътна полиция “ при ОД на МВР-Разград са съставили 430 фиша и 60 акта. Четири от актовете са издадени на неправоспособни водачи.

Установени са шестима водачи, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол. При трима от тях концентрацията е била над 1,2 промила. Прекратена е регистрацията на седем моторни транспортни средства - в четири от случаите повода е недееспособност на водачите, в останалите три - приложимост на алкохол от страна на водачите.

През изтеклата седмица са регистрирани две пътно-транспортни катастрофи с трима ранени, сочи още статистиката на „ Пътна полиция “. До 28 октомври, в това число продължава профилираната полицейска интервенция по сигурност на придвижването, ориентирана към шумните коли.

Акцентът при акцията е върху редовността или неналичието на шумозаглушително устройство или сложено шумоусилващо такова. Към 17:00 часа на 26 октомври, са тествани 492 транспортни средства и 647 лица.

На територията на Районно управление-Исперих, е открит автомобил с изчезнало шумозаглушително устройство. Водачът е глобен с АУАН. Съставени са общо 30 акта и 125 фиша. Връчени са и 18 електронни фиша.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР