"Трябва да призная, че на мобилното си устройство видях, че

...
"Трябва да призная, че на мобилното си устройство видях, че
Коментари Харесай

Красимир Иванов: Искаме развитие на футбола


"Трябва да призная, че на мобилното си устройство видях, че при влизането на Любослав Пенев се е основало някакво напрежение. Вътре в залата изявлението му беше малко необичайно за мен. Очаквах от господин Пенев да чуя нещо всъщност - обвързвано с неговата кандидатура и по какъв начин счита да работи като ръководител на БФС". Това съобщи финансовият шеф на Левски Красимир Иванов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Иванов разяснява и влизането на президента на "сините" Спас Русев в новия Изпълком на БФС, както и напускането на Наско Сираков. "Не считам, че това е обвързвано с помощ за Левски. За нас по-скоро това е самопризнание и отговорност, които ще носим оттук насетне. Смятаме да подходим най-отговорно към това.

Не желая да изземам думите на Спас Русев. Надявам се да имате опция сами да разговаряте с него. Ние не сме си трансформирали мнението от момента, в който издигнахме кандидатурата на господин Михайлов".

"За всички клубове ще бъде предизвикателство, с цел да се играе по-атрактивен футбол. Искаме развиване на футбола и увеличението на последователите на футболните мачове.

За мен беше изненада решението на Наско Сираков. Не знам какво да кажа." /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР