34-тото издание на празниците на изкуствата Аполония е в разгара

...
34-тото издание на празниците на изкуствата Аполония е в разгара
Коментари Харесай

АПОЛОНИЯ 2018: Какво предстои в Созопол?

34-тото издание на празниците на изкуствата " Аполония " е в разгара си. Фестивалът ще продължи до 8 септември в Созопол. На него ще бъдат показани над 70 културни събития. Сред тях са " Книжна Аполония ", " Детска Аполония ", както и срещите с известни хора на изкуството.

Тази вечер Малък градски спектакъл „ Зад канала " показва постановката „ Пияните " с режисьор Явор Гърдев. Утре вечер пък ще се играе „ Зимата на нашето неодобрение " с режисьор Бина Харалампиева. В постановката „ Пияните " Герасим Георгиев-Геро играе ролята на банкер.

„ Опитваме се да преведем какво желае да каже Господ на всички нас трезвите хора. Участват богата палитра от трупата на спектакъл „ Зад канала ". Публиката ще може да види едни от най-хубавите артисти ", описа в „ Здравей, България " Геро.

„ За нас е доста влиятелно, че сме в селекцията на „ Аполония ". Фестивалът е един неповторим празник. Всички салони са цялостни. Радост е, че има такива празници и съм щастлива, че сме част от тях ", сподели Бина Харалампиева.

Кулминацията на програмата тази година ще бъде закриването с концерт на ФСБ. Те ще отпразнуват 40 години от основаването на групата на сцената на " Аполония ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР