"Ние не сме загубили битката за титлата, както и Барселона

...
"Ние не сме загубили битката за титлата, както и Барселона
Коментари Харесай

Карвахал: Ние сме Реал Мадрид и битката не е приключила


"Ние не сме изгубили борбата за купата, както и Барселона не я е спечелила. Разликата в точките не е дребна, само че ще се опитаме да спечелим останалите мачове и да забележим дали можем да вдигнем купата. Ла Лига не може да бъде извоювана или изгубена през декември", съобщи бранителят на Реал Мадрид Дани Карвахал.

"Това беше тежка загуба, само че ние сме Реал Мадрид. Имахме фантастична година и остават още шест месеца до края на сезона", добави 25-годишният футболист, запитан за загубата на Реал от каталунците с 0:3 точно на Коледа.

Европейският първенец ще срещне френския колос Пари Сен Жермен в един от най-интересните конфликти от осминафиналите на Шампионската лига. Карвахал дефинира това съревнование като мъчно затруднение, само че не и непреодолимо.

"Осминафиналите против Пари Сен Жермен ще бъдат извънредно сложни. Те са извънредно рисков съперник, който разполага с доста класни футболисти. Убеден съм обаче, че ще дадем всичко, на което сме способни", приключи испанският национал. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР