"Имаме две опции - можем да легнем и да плачем

...
"Имаме две опции - можем да легнем и да плачем
Коментари Харесай

Алвес: Можем да плачем за Неймар, или можем да си свършим работата


"Имаме две варианти - можем да легнем и да плачем за Неймар, или можем да станем и да си свършим работата", разгласи бранителят на Пари Сен Жермен Даниел Алвес преди реванша с Реал Мадрид от осминафиналите на Шампионска лига.

Френският отбор би трябвало да наваксва пасив от 1:3 от първата среща на "Сантяго Бернабеу", а също така ще бъде без огромната си звезда Неймар, който получи травма и ще е отвън игра в идващите месеци. "С Неймар в състава ПСЖ са по-силни, само че без Ней също сме мощни, тъй като има други играчи. Естествено, че ще усетим неналичието му. Но сред разновидността да легна и да рева и да стана и да си свърша работата, аз постоянно предпочитам втория", разяснява Алвес.

Неймар претърпя сполучлива интервенция в Бразилия, като след месец и половина ще има повече информация от какъв брой тъкмо време ще има потребност за възобновяване, само че съвсем несъмнено той ще бъде изцяло подготвен за Световното състезание в Русия това лято. Алвес обаче се надява да играе един до друг със сънародника си по-скоро. "Говоря с него всеки ден и се уговорихме, че ще играем още веднъж дружно в Шампионската лига този сезон", сподели бранителят. "Когато един състезател липсва, това отваря вратата за някой различен. Знам, че който излезе на терена на следващия ден, ще го направи с цялата си сила", добави Алвес. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР