34-годишният Ламбе изкарал зад Океана 7 години заедно с жена

...
34-годишният Ламбе изкарал зад Океана 7 години заедно с жена
Коментари Харесай

Подпалвачът на културния ни център в Битоля кандидатствал за български паспорт, но му отказали

34-годишният Ламбе изкарал зад Океана 7 години дружно с жена си Магдалена. В Детройт се родили и двамата му синове - Майкъл и Деметриус. От профила му във Facebook е видно, че през годините се е считал за " древен " македонец ". Впоследствие пък има уклон към югославския комунизъм и разгласява разнообразни лозунги от предишното. Музикалната му кариера също е променлива. Преди 17 години Алабаковски побеждава в музикалното шоу Star Search.

Още с първия си шлагер " Спаси ме " Ламбе се изстрелва в звездния хоризонт и става всеобщ любим в Северна Македония. Докато живее в Съединени американски щати, прекъсва музикалната си кариера за 7 години. Завръща се в родината си през 2021 година с желанието да взе участие в Евровизия, само че и тук не съумява. Сега се е подготвял да нападна първа премия на фолклорния фестивал във Валандово. Специално за него известният северномакедонски композитор Миле Барбаровски прави аранжимент на песента " Нема збогом ", тя е по текст на брат му Георги Барбаровски.

Самият Ламбе е от ресенското село Любойно. Има брат, който е работил в разследващите служби. Родителите им са познати с комунистическите си убеждения. Твърди се, че дядо му в миналото е сътрудничил на югославските партизани на Тито и е бил погубен в селото. Негови съселяни даже настояват, че Ламбе по тази причина отмъстил на българския клуб " Иван Михайлов ", като хвърлил запалителна течност пред вратите на постройката в ранните часове на 4 юни.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР