34-годишната Миранда Никола Паули, учителка по биология в американския щат

...
34-годишната Миранда Никола Паули, учителка по биология в американския щат
Коментари Харесай

Похотлива учителка прелъсти свой ученик с уроци по женска анатомия, но сметките й излязоха криви и...

34-годишната Миранда Никола Паули, учителка по биология в американския щат Вирджиния, е задържана за полови връзки с възпитаник от учебното заведение си. Предполага се, че дамата е правила секс с младежа минимум четири пъти, оповестява " Дейли мейл ".

Паули, която е преподавателка от повече от 10 години, е задържана по обвиняване за връзка с малолетен възпитаник. Според информацията, тя и момчето са правили секс минимум веднъж на територията на школото. Даскалицата е преподавала на младежа женска анатомия.

 Жената към този момент е уволнена от учебното заведение си. Изслушването по делото й ще бъде на 12 юли.


Отнасяме се доста съществено към въпроса. Щом разбрахме, че е задържана, незабавно предадохме информацията в отдел фрагменти ", разясняват от учебното заведение.
В петък учителката бе освободена от ареста против парична гаранция в размер на 50 000 $. До процеса й е неразрешено да контактува с хора под 18-годишна възраст и да се появява на територията на учебното заведение. Освен това, Миранда няма право да напуща рамките на щата.
Миранда Паули е втората преподавателка от това учебно заведение, упрекната в полова връзка с подрастващ. През декември 45-годишният й сътрудник Уолтър Самърфилд бе упрекнат, че е правил секс с ученичка по време на пролетната почивка. Все още не е ясно какво наказване му е наложил съдът.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР