34-годишната жена, за която съседи твърдят, че извършва неморални действия

...
34-годишната жена, за която съседи твърдят, че извършва неморални действия
Коментари Харесай

Майка от Пловдив отговори подобаващо на съседи, натопили я, че е к..ва

34-годишната жена, за която съседи настояват, че прави аморални дейности в жилището си на ул. "11 август " 6 в Пловдив, ги опроверга по заслужен метод, оповестява plovdiv24.bg .

Тя тотално опроверга изказванията, които нейните комшии изпратиха до медии под формата на електронни известия и телефонни сигнали. Ето какво сподели тя:

"Искам да насочва това доста значимо за мен и за моя престиж известие. Тази заран бях шокирана от прочетеното за мен. Основният акцент е тригодишното ми дете и това нещо заслужава един по-обстоен обзор и коментар, тъй като това е една инсценировка. От доста години имам съществени пререкания с две особи, които са мои комшии.

Тъй като те се осмелиха да ме очернят пред всички, забърквайки името ми в грозни неистини, аз също държа да загатна техните имена. Това са Стойка Станева и Василка Грюнберг. Не се опасявам от никой и заставам зад всяка изречена от мен дума, сподели още пострадалата жена.

На седми януари подадох тъжба против едната госпожа, която крещеше обидни думи по мой адрес. Тогава имах една другарка на посетители – тя беше със седемгодишното си момиченце.

Отивам да ги изпратя на врата и въпросната госпожа стартира да крещи през прозореца си каква нещастница съм и така нататък Другата жена пък ми завижда, тъй като към момента няма внуче и моето дете ѝ е бодил в очите. Явно по тази причина се пробват да oпетнят името ми по толкоз противен и низък метод “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР