34-годишна жена от разложкото село Добърско отне живота си със

...
34-годишна жена от разложкото село Добърско отне живота си със
Коментари Харесай

Ужас, все повече стават, като родилката Биляна: Млада майка се хвърли във водопада „Щрокалото“ край Разлог

34-годишна жена от разложкото село Добърско лиши живота си със скок от 30-метровия водопад „ Щрокалото “, заяви локалният в. „ Струма “.

Тялото на самоубийцата, която е майка на 4-годишно дете, е намерено малко преди 12 часа тази заран във водите под 30-метровия водопад. Жената е напуснала дома си в село Добърско рано тази заран, като е оставила предсмъртно писмо до брачна половинка си.

Когато околните й намерили писмото, те тръгнали към „ Щрокалото “, само че единствено разкрили тялото на младата жена. Край водопада е открита и колата й.

По неофициална информация 34-годишната жена е изпаднала в депресивно положение след раждането на детето си. През последните месеци тя е имала и суицидни мисли, само че фамилията не вярвало, че тя ще посегне на живота си.

Биляна Петрова

Миналата седмица 31-годишната Биляна Петрова, майка на две дребни момиченца, се самоуби със скок от висок етаж на жилищна кооперация в центъра на София. Жената бе в неопределеност съвсем 24 часа, откакто съумяла да избяга от Центъра за психологично здраве, където трябвало да бъде призната за лекуване.

Вчера стана ясно, че сътрудниците на брачна половинка на Биляна – футболния арбитър Мартин Венев, провеждат дарителска акция в помощ на децата им, които останаха без майка. Инициативата е на Управителния съвет на Асоциацията на съдиите по футбол в България (АСФБ).

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР