34-годишен таксиметров шофьор почина след спречкване в кв. Разсадника в

...
34-годишен таксиметров шофьор почина след спречкване в кв. Разсадника в
Коментари Харесай

Роми смляха от бой момче, шофьор почина СНИМКИ

34-годишен таксиметров водач умря след сдърпване в кв. " Разсадника " в столицата. Сигналът до полицията е подаден в 18.30 ч. 

Според проверяващите 19-годишна тийнейджърка е карала автомобил в еднопосочна улица в региона на ул. " Хъшове " и ул. " Рибен буквар ", а лидерът на такси в този миг я засича, откакто влиза погрешно в насрещното и я блъска. Момчето, което е пътувало с момичето, се ядосало, излезнало от колата и точно тогава започвало спречкването с таксиметровия водач, научи GlasNews.bg. 

Задържан e 23-годишен мъж - Йосиф Иззе, който е откаран в " Пирогов " - той е потърпевш при сбиването. Има данни, че сега на спречкването на място са участвали другари на таксиметровия водач, които са се нахвърлили да бият 23-годишния мъж.

Таксиметровият водач е получил инфаркт 30 минути след физическата разпра с младежа.

GlasNews.bg научи още, че момичето, управлявало блъснатия автомобил, е гадже с 23-годишния юноша.

Към този час близки на жертвата са се събрали на мястото на убийството с искане за правдивост, а таксиметрови водачи блокираха бул. " Тодор Александров " в столицата. 

На фотосите виждате един от полицейските коли, който пръв е дошъл на мястото на произшествието. Екипът ни разбра, че преди да се отзоват на сигнала те са претърпяли ПТП на бул. " Константин Величков ", това е затруднило и бързата им реакция. 



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР