34-годишен мъж застреля 11 души в черногорския град Цетине. Трагедията

...
34-годишен мъж застреля 11 души в черногорския град Цетине. Трагедията
Коментари Харесай

КАСАПНИЦА: Психар разстреля 11 души в Черна гора

34-годишен мъж простреля 11 души в черногорския град Цетине. Трагедията се разиграла след битов скандал. Нападателят първо ликвидирал фамилията си, след което почнал безсистемно да стреля на улицата, оповестява Асошиейтед прес, цитирайки държавната телевизия.

Полицията е ликвидирала нападателя след престрелка с него. В офанзивата са били ранени още няколко души. Сред тях е и служител на реда, който е ранен в главата.

Очевидци на стрелбата настояват, че нападателят е минавал през квартала и е стрелял безсистемно по инцидентно попаднали там жители.

Полицаите се пробвали да спрат нападателя, който отказал да се съобщи и стрелял по служителите на реда. Нападателят няма престъпно минало.

Четирима ранени са приети в болница в болничното заведение в Цетине, до момента в който двама ранени са превозени до клиничния център в Подгорица.
От Спешния център в града оповестяват, че при тях е признат мъж с тежки контузии на главата и гръдния панер. Трима потърпевши са оперирани по неотложност, като пострадванията са много съществени.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР