34-годишен мъж, осъждан 5 пъти за престъпления, свързани с наркотици,

...
34-годишен мъж, осъждан 5 пъти за престъпления, свързани с наркотици,
Коментари Харесай

7 години затвор и 30 000 лв. глоба за наркодилър-рецидивист в Монтана

34-годишен мъж, осъждан 5 пъти за закононарушения, свързани с опиати, беше наказан от Окръжния съд в Монтана на 7 години затвор и 30 000 лв. санкция след следващото си нарушение.

Присъдата на 34-годишния мъж е за нелегално държане за разпространяване на наркотични субстанции в изискванията на рисков рецидив.

На 26 септември 2022 година при профилирана полицейска интервенция чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Монтана спрели на улица в регионалния град автомобил и разкрили в него близо 60 грама амфетамин, който мъжът, возещ се до лидерката на колата, изхвърлил при инспекцията на задната седалка.

Същия ден при обиск в дома на приятелката на подсъдимия чиновниците на реда открили под навесна структура в двора 1,82 грама амфетамин, кетамин и 2,08 грама марихуана.

По случая е било формирано досъдебно произвеждане, след приключването на което мъжът бе изправен пред съда, предава БНР. 

След като се срещна с всички документи по делото, Окръжният съд – Монтана призна за отговорен 34-годишният мъж, незает, осъждан пет пъти за закононарушения, свързани с опиати, за това, че на 26 септември 2022 година държал нелегално за разпространяване в колата амфетамин на стойност 1755 лв., за което го осъди на 7 години " отнемане от независимост ", които да изтърпи при първичен непоколебим режим и 30 000 лв. санкция в интерес на страната.

Съдът призна за почтен и оправда мъжът по обвиняването за нелегално държане за разпространяване на наркотични субстанции – амфетамин, кетамин и марихуана, открити под навесна структура в дома на приятелката му.

Присъдата може да се стачкува и апелира в 15-дневен период пред Апелативния съд – София. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР